Dva strašliví vkingové - Simonová, Francesca (Nakladatelství Slovart, 2024)
V zasněženém severském království protkaném fjordy žijí strašlivá dvojčata Tnul a Sekla a hrdě se označují za ty nejstrašlivější vikingy široko daleko. Pořádají nájezdy na narozeninové oslavy, s kamarády plení cizí pobřeží, loupí boty a troufnou si i na trolla. Tuhle děsivou dvojku zkrátka nic nezastaví.