Kouzelná třída v knihovně - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2024)
Víla Jasmína se vydává s kouzelnou třídou na jedno z nejbáječnějších míst na světě. V knihách ožívají příběhy, které vás pobaví, rozesmějí, dojmou či poučí. A kde jinde najdete tolik skvělých příběhů než v knihovně.