Velký případ školního detektiva - Pospíšilová, Zuzana (Portál, 2021)
Autorka přináší další dobrodružství Radílka, školního strašidla a školního detektiva. Tentokrát Radílek pátrá po zmizelé učitelce a dvou uprchlých vězních, kteří se snaží vyloupit banku. V krátkých kapitolách a ve vyprávění, jež odpovídá požadavkům prvního čtení, se rozvíjí napínavý i humorný děj, odehrávající se ve školní budově i v podzemních prostorách školy. Podaří se Radílkovi najít paní učitelku a pomoci policii dopadnout zločince, kteří patří do vězení?