Ztracená naušnička - Krolupperová, Daniela (Albatros, 2022)
Přečtěte si neuvěřitelné putování jedné náušničky ve tvaru pomněnky! Co všechno se dělo s náušničkou, když vyklouzla z Natálčina ouška? Jako první ji spatřila straka, a hned si ji odnesla do hnízda. Ale nenechavá stráčata se o blýskavou věc začala prát. A najednou ozdoba padala a padala k zemi… Přečtěte si o neuvěřitelném putování jedné náušničky ve tvaru pomněnky!