Malý Timmy - fotbalová superstar! - Cahill, Tim (CPress, 2024)
Úvodní příběh série fotbalových dobrodružství malého Timmyho, největšího fotbalového nadšence na světě. Malý Timmy Cahill se hrozně chce dostat do školního fotbalového týmu. Je tu ovšem jeden problém - pokaždé ho někdo obere o míč, podrazí mu nohy nebo ho odstaví od míče. Možná prostě není dost vysoký, aby mohl s ostatními hrát... Tim potřebuje vyrůst, a to rychle! A pak, zrovna když to nejvíc potřebuje, objeví, že umí něco úžasného! Dostane se Tim do týmu?