Knížka o mořských zvířátkách - Bárta, Václav (Grada Publishing, 2024)
Ulovit v moři dobrý příběh může být náročné. Obzvlášť když vás chce vypravěč slupnout jako malinu. Začtěte se do vyprávění o hádavé hvězdici nebo třeba o karetě, která přelstila nejednoho predátora.