Srdce nemá vrásky - Malá, Blanka (Kazda, 2024)
S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital - osudový muž, který se nebojí plánovat s Blankou společnou budoucnost. A to i navzdory jejich sedmnáctiletému věkovému rozdílu. Zasáhne do Agostinova rozhodnutí jeho tradičně smýšlející katolická rodina, pro kterou je manželství posvátné? Poznamená jejich vztah přesun do italských Dolomit?