Svět se zbláznil, když nás dva dal dohromady - Hoffer, Denisa (Naše rodina, 2023)
aďa je učitelka na obchodní akademii a svobodná matka. Svoji práci miluje a vykonává ji zodpovědně. Na školu přichází nový ředitel, který se stává neoblíbeným, protože se chová jako diktátor. K Nadě se donese, že ji chce ze školy vyhodit, a důvodům, které ho k tomu vedou, nerozumí. Brzy se dozvídá, že ji s ředitelem někdo důležitý spojuje. Všechno se ještě víc zkomplikuje, když se mezi nimi vyvine i jiný vztah než pracovní. Naďa však stále netuší, co se skrývá za jeho podivným chováním, které se mění jako aprílové počasí.