Královská Guvernantka: Ve službách královny - Arlen, Tessa (Moba, 2022)
Píše se rok 1931 a mladičká Marion Crawfordová se vydává z drsného Skotska daleko na jih, do královského sídla Royal Lodge, kde má sloužit jako guvernantka dvou mladých princezen - Lilibet a Margaret Rose Windsorových. Marion si brzy získá přízeň celé královské rodiny a stane se její nedílnou součástí. Nakonec zůstane dlouhých šestnáct let. Společně s královskou rodinou prožívá divoké turbulence dvacátého století. Když se čerstvě osmnáctiletá Lilibet zamiluje, nikdo z rodiny nevěří, že by byl princ Filip vhodným chotěm budoucí královny Velké Británie. Tedy kromě Marion Crawfordové. Také Marion vstoupí do cesty láska. Následující roky jsou plné bolestného čekání a stupňujícího se napětí, když si Marion musí vybrat, na čí straně bude stát. V tu chvíli ještě netuší, že jednoho dne dojde ke zradě, která přeruší její pouto s královskou rodinou navždy...