Host - Paris, B. A. (Motto, 2024)
Iris a Gabriel mají krásný dům na britském venkově, úspěšnou dceru a dobré přátele Laure a Pierra, kteří žijí v Paříži. Když se však Gabriel stane svědkem tragické události v nedalekém lomu, zdánlivé štěstí se rozplyne. Ve vypjaté situaci se v jejich domácnosti objeví nečekaný host - Laure, která přebírá Irisinu identitu a zajímá se o záhadné úmrtí. Navíc není jedinou podezřelou osobou, která se ve městě paralyzovaném strachem objeví. Ustojí manželství Iris a Gabriela všechny nástrahy?