David Beckham : nesmrtelná legenda - Oldfield, Tom (XYZ, 2024)
Sportovní příběh vynikajícího fotbalisty Davida Beckhama i následná léta po ukončení kariéry ožívají v inspirativním příběhu nesmrtelné fotbalové legendy