Můžeš říct: Miluju tě - Seidlová, Monika, 2000- (CooBoo, 2024)
Tři romantické novely inspirované alby americké zpěvačky Taylor Swift, HumbookTeam's version. Áňa, Marky, Monča, Monča, Ola a Terka. Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. A společně přivedla na svět první Humbook knihu ever! Marky, Monča a Ola napsaly tři novely, které se vezou na vlnách hitů od Taylor Swift. Čeká tě středoškolská romance z hokejového prostředí, příběh lásky, slávy a hudby z New Yorku a mystery (tak trochu) detektivka odehrávající se na univerzitě. Připočti si barevné fotky cosplayů, chaty, tweety, diáře, boží grafiku a jedno je jasné: Tohle je esence Humbooku! Nakladatelská anotace