Nízký tlak - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia Group, 2024)
Detektivní román s milostnou zápletkou vypráví příběh Bellamy, která jako malá přišla o sestru. Po mnoha letech vydává knihu, která je inspirována tehdejšími událostmi, a ocitá se v ohrožení života. Bellamy bylo pouhých dvanáct let, když její starší sestra přišla násilně o život. Když po osmnáct letech napsala podle skutečných okolností Susaniny vraždy knihu, novináři odhalili její totožnost a Bellamy se stala terčem neznámého útočníka. Ve snaze tohoto útočníka identifikovat se mladá žena musí postavit duchům minulosti a vypořádat se nejen se složitým pletivem rodinných vztahů. Přesto se nehodlá zastavit, dokud se jí nepodaří Susanina vraha odhalit. Nakladatelská anotace