Jen pět přežije - Jackson, Holly, 1992- (New adult (Cosmopolis, 2024)
Young adult thriller. Parta přátel uvízne v pustině spolu s nebezpečným vrahem. Hra na kočku a myš může začít. Osmnáctiletá Red Kennyová s pěti přáteli jedou na výlet s karavanem na jarní prázdniny. Cesta je sice dlouhá, ale nálada výtečná. Pak se ale karavan porouchá a parta přátel uvízne doslova uprostřed ničeho. Mobilní telefony nemají žádný signál a okolo není nikdo, kdo by pomohl. Všichni si postupně uvědomují, že nejspíš nejde o nehodu. Někdo tam venku je sleduje a snaží se jednoho z nich zabít. Jednoho, který zná jeho tajemství. Ale který z nich to je? Kdo z nich nepřežije noc?