Kouzelná Paříž.. - Raisin, Rebecca (Cosmopolis, 2024)
Titul z romantické série anglické autorky vypráví příběh zklamané Anouk v půvabném starožitnickém krámku v srdci francouzské metropole. Anouk věřila na lásku, ale od té doby, co jí jeden muž zlomil srdce, o tom pravém radši jen sní. Celé dny tráví v aukčních síních nebo v šeru svého milovaného antiku a hledá ty pravé cennosti pro své zákazníky. Jednoho dne se při pátrání po novém zboží seznámí s tajemným Američanem Tristanem. Ten se až podezřele často objevuje v její blízkosti a jejich setkání bývají občas matoucí, ale vždy plná vzrušení. Bude se Anouk dál schovávat před světem mezi starožitnostmi, nebo se odváží následovat své srdce? Nakladatelská anotace