Mrazení - Bolton, S. J., 1960- (Kniha Zlin, 2024)
Psychothriller oceňované anglické autorky o tajemstvích dvou atraktivních žen. Olive Andersonová, nešťastná manželka vrcholového politika, večeří o samotě, když si k ní zničehonic přisedne okouzlující žena. A nejen to - bez uzardění předstírá, že je její životní partnerkou. To, co začne jako vzrušující flirt, se však změní v něco daleko nebezpečnějšího. Zdá se, že neznámá žena má tajemství... to ale netuší, že Olive jich má ještě víc. Jedno zdánlivě nevinné setkání přeroste ve složitý případ, který se ztrácí v mlze intrik. Jaká zlověstná tajemství všichni zainteresovaní skrývají? Nakladatelská anotace