Stane se včera - McAllister, Gillian, 1985- (Fobos, 2024)
Detektivní román s fantaskní linkou vypráví příběh bezproblémového, intelektuálně založeného Todda a jeho matky. Ta ho jedné noci vidí z panoramatického okna ubodat neznámého muže. Je půlnoc, Svátek Všech svatých, a Jennie netrpělivě vyhlíží svého osmnáctiletého syna Todda, který měl být dávno doma. Když se však Todd konečně vynoří ze tmy, stane se Jennie svědkem něčeho hrůzného - z panoramatického okna vidí, jak její bezproblémový, intelektuálně založený vtipálek ubodá úplně neznámého muže. Jennie netuší, kdo je oběť, ani proč Todd spáchal tak strašlivý zločin. Ví jen, že její a Toddův život je v troskách. Todda zatkne policie a Jennie nad ránem vyčerpáním usne. A když se probudí, je včera. K vraždě ještě nedošlo a ona si uvědomí, že jí může zabránit. Každé další ráno se pak vrací hlouběji a hlouběji do minulosti a postupně jí dochází, že pokud chce celou tu záhadu rozlousknout a syna zachránit, musí dojít až k nejhlubším kořenům Toddova zločinu. Nakladatelská anotace