Příhody včeličky Emičky - Jakešová, Lenka (Akcent, 2021)
Víte, jak to chodí v úlu?Co všechno se musí včelka naučit, než vylétne na první kytičku?Ne?Tak se pěkně uvelebte a nechte si vyprávět příběh malé včeličky Emičky.