Všude samí lháři - Lapena, Shari (Euromedia Group, 2024)
Z městečka Stanhope doslova sálá klid a bezpečí. Než se ztratí Avery, dcera místního bezúhonného lékaře. Ten se stane podezřelým číslo jedna, ale ne jediným. Někdo Avery viděl nastupovat do auta jednoho mladíka. A své nejlepší kamarádce tvrdila, že má staršího přítele. Najednou tady každý na někoho něco ví. Ale dá se tu vůbec někomu věřit?