Bojíš se tmy? - Piroddi, Chiara (Drobek, 2021)
Jak svým dětem pomoci překonat strach ze tmy? Tim, hlavní postava této knížky, navrhuje pět zábavných a nápaditých postupů, které může jednoduše vyzkoušet každé dítě. Kniha se však také obrací přímo na rodiče, kterým odbornice doktorka Chiara Piroddi, psycholožka specializující se na kognitivně-vývojovou psychoterapii, přináší pět jednoduchých, jasně srozumitelných rad, jak dětem při překonávání strachu ze tmy pomoci