Zero waste pro děti - Balzeau, Karine (CPress, 2019)
Igelitové tašky ve větvích stromů, přeplněné kontejnery, znečištěné vodní toky… Příliš mnoho plastu, obalů a odpadů… příliš mnoho plýtvání… Zkrátka už je toho všeho příliš! Chceš pomoci naší planetě, ale nevíš, jak na to? Řešení je jednoduché: žádné odpady!