Kam se schovala zvířátka na dvoře? - Boretzki, Anja (Prsco Group, 2020)
Knížka s otvíracími a posuvnými okénky přibližuje malým dětem život na dvorku, na zahrádce, na poli. Oblíbený formát leporela s odklápěcími chlopněmi a posuvnými dvířky poskytuje malým čtenářům chytrou zábavu a zároveň utváří jejich představu o tom, jak to vypadá na hospodářském dvoře a co všechno se tam může dít. Práce s takovouto knihou přispívá rovněž ke zlepšování koordinace ruka – oko.