Kam se schovala zvířátka v domě? - Boretzki, Anja (Presco Group, 2020)
Dopřejte svým dětem chytrou zábavu s knihou! V tomto leporelu s půvabnými obrázky prozkoumají jednotlivé místnosti v domě a budou objevovat zvířátka ukrytá za otevíracími chlopněmi a posuvnými dvířky.