Babička drsňačka znovu v akci - Walliams, David (Argo, 2023)
Volné pokračování úspěšného románu anglického autora. Neuvěřitelné loupeže světoznámých pokladů otřásají světem. Vše ukazuje na pachatele známého pod jménem Černá kočka, to ale není možné, nebo ano?Ben si zvyká na život bez své milované babičky. Byla svérázná: náruživě pojídala kapustu, skvěle hrála scrabble... a hlavně byla slavnou lupičkou známou pod přezdívkou Černá kočka. Benovi po ní zbyla báječná vzpomínka na neobyčejnou výpravu s cílem ukrást korunovační klenoty. A pak se stane cosi nevysvětlitelného. Pod rouškou tmy je uloupen největší světový poklad. A stopy vedou k Černé kočce! Ale to přece není možné... nebo je? Jestlipak Ben tuhle záhadu rozluští?