Tajemný host - Prose, Nita (Euromedia Group, 2024)
Molly Grayová je jiná než ostatní. Díky svému citu pro úklid a patřičnou etiketu se ve velkolepém hotelu Regency Grand stala váženou hlavní pokojskou. Avšak vše se převrátí vzhůru nohama, když je v hotelové čajovně nalezen mrtvý světově proslulý autor detektivek. Událost opět vyšetřuje nepřátelská policistka Starková a není nouze o podezřelé: Zabila jej nová pokojská Lily? Nebo spisovatelova sekretářka Serena? Anebo že by něco skrýval hotelový portýr, milý pan Preston? Spisovatelova smrt přitahuje pozornost, ohrožuje pověst hotelu a Molly si uvědomuje, že klíč k odhalení vraha spočívá v jejích rukou, pohřbený hluboko v minulosti – Molly totiž zavražděného znala…