Přežij, dokud můžeš - Zanetti, Rebecca (Grada Publishing, 2024)
Volné pokračování thrilleru s detektivními prvky, ve kterém vystupuje opět agentka Laurel Snowová, která se tentokrát snaží vyřešit vraždu svého otce a zároveň odhalit jeho minulost.Na americkém severozápadě panuje obzvláště vražedná zima a vycházející hvězda FBI Laurel Snowová loví sériového vraha s děsivým modus operandi. Poblíž kostelů, charitativních organizací a poradenských center byla nalezena těla - každému z nich vrah strčil do krku valentýnské bonbony ve tvaru srdce. Oběťmi jsou dobří muži s rodinami a silnou vazbou na komunitu - alespoň to tak vypadá, dokud Laurel a její tým nezačnou vyšetřovat. Poté případ nabere šokující osobní obrat, když se mezi mrtvými objeví Laurelin otec, kterého nikdy nepotkala, bývalý pastor.