Příliš pozdě - Hoover, Colleen (Euromedia Group, 2024)
Udělala by cokoliv, aby zajistila bezpečí svým milovaným. Sloan je uvězněná ve vztahu s Asou Jacksonem, nevypočitatelným drogovým dealerem, a zdá se, že nemá šanci se z něj vymanit. Cítí se spíš jako jeho majetek než jako člověk. Opustit ho však nemůže, protože platí výdaje za péči o jejího nemocného mladšího bratra. Když se Sloan jednoho dne seznámí s agentem Carterem, zajiskří to mezi nimi. Jenže jestli se to dozví Asa, zabije ho. A Asa Jackson bývá vždycky o krok napřed…