Rande s padesátkou - Porter, Jane (Grada Publishing, 2024)
Paige se ve svých téměř padesáti konečně cítí skvěle ve svém životě. Miluje svou práci vysokoškolské profesorky matematiky, své tři čerstvě dospělé dcery i svůj zavedený životní styl a rozhodně nemá v plánu žádné velké změny. Proto ji zaskočí, když se má nečekaně spolupodílet na výuce nového semináře, jehož součástí je třítýdenní zahraniční terénní výzkum. Zvlášť když seminář vede hostující profesor Jack King, přitažlivý australský biolog a její dávná letní láska ze studentské stáže ve Francii, kterého třicet let neviděla.