Skrytý ráj - Di Fulvio, Luca (Euromedia Group, 2024)
Alpská vesnice Borgo San Michele obklopená panoramatem majestátních hor. Tady se spojí osudy mladého muže jménem Daniele, který přišel na svět s mimořádným darem, a Susanny, která se narodila za dramatických okolností. Píše se rok 1633, inkvizice nemilosrdně pronásleduje každého, kdo zpochybní její učení. A také univerzálního učence Galilea Galileiho, který rozkolísal církevní obraz světa mimořádným důkazem: středem univerza není Země, nýbrž Slunce. Strhující mise uvede do smrtelného nebezpečí také Susannu a Danieleho. Ale jsou lidé kolem nich vůbec připraveni na novou dobu? A je doba připravená na lásku překračující meze?