Tajemství Kosí kavárny - Webberová, Heather (Jota, 2024)
Někdy je potřeba trocha kouzel, abyste našli cestu domů. Ve stínu alabamských hor leží městečko Wicklow. Právě sem se vrací Anna Kate, aby pohřbila svou milovanou babičku Zee, majitelku Kosí kavárny. Měl to být krátký výlet. Myslela si, že jen zavře kavárnu a vyřídí pozůstalost po babičce. Navzdory svému předsevzetí, že se vyhne navazování jakýchkoli vztahů a rozhodně nebude pátrat po otcově rodině, Anna Kate zjišťuje, že je k tomu svéráznému jižanskému městečku, odkud její matka před mnoha lety utekla, nevysvětlitelně přitahována. Dalším magnetem je tajemný kosí koláč, o kterém každý pořád mluví. Pravda o její minulosti pomalu vychází najevo a Anna Kate se musí rozhodnout, jestli dovolí, aby osamělá kosice konečně roztáhla pochroumaná křídla a vzlétla... Hřejivý román se špetkou magie, romantiky a rodinných tajemství odehrávající se v kouzelném prostředí jižanského maloměsta.