Tátova děvčata - Steel, Danielle (Euromedia Group, 2024)
Aby si mohly uvědomit význam jedinečného pouta, musí se sestry dozvědět pravdu o své minulosti. Od doby, kdy si rančer JT Tucker odvedl své tři malé dcery se záměrem začít nový život, uplynulo už mnoho let. Měl v plánu vybudovat největší ranč v Kalifornii. Úspěch si však vybral svou daň a Tucker má s každou ze svých povahově velmi odlišných dcer docela komplikovaný vztah. Caroline se brzy vdala a stala se matkou a manželkou na plný úvazek. Gemma zase toužila po hollywoodském lesku, a tak se dala na herectví. Kate, nejstarší z děvčat, zůstala na ranči s otcem a osobního života se takřka vzdala. Když ale JT náhle zemře, zanechá po sobě dokumenty, které odhalí zajímavé informace.