Zabij nebo zemři - Maldonado, Isabella (Grada Publishing, 2024)
V centru New Yorku hrozí útočník bombou a o chvíli později je na ulici za bílého dne zavražděn šéf týmu jistého senátora. Agentka FBI a bývalá příslušnice elitních jednotek americké armády Daniela Vega muže pronásleduje a dopadne, to je však jen začátek. Vyšetřování zavede FBI a newyorskou policii k záhadné skupině nájemných zabijáků a Daniela dostává svůj první úkol na nové pozici: infiltrovat skupinu a zjistit, kdo si vraha najal a proč. Neplánovaně se však ocitá na neznámém místě jako účastnice únikové hry, v níž se bojuje o holý život a přežít může jen jeden. Dějiště hry je záhadou, stejně jako totožnost osoby, která ji řídí. FBI po Dani horečně pátrá, zatímco svět sleduje počínání jejího avatara na darkwebu, aniž tuší, že tahle virtuální hra je přímo děsivě skutečná.