SuperMáňa - Stará, Ester (Euromedia Group, 2023)
Máňa se snaží přijít na to, v čem je opravdu dobrá. Všichni kolem něco umí. Eda hází žabky přes celý rybník, Vilda má čich jak ohař, Ája s Ninou trousí básničky jak drobky z rohlíku, Mates umí báječně odpočívat. Co je ale Mánina superschopnost? Supermáňa je knížka vysázená písmem Dyslexie s odstíněnými celky. Díky tomu si můžou čtenáři-začátečníci zlepšit techniku čtení. Především se ale stejně jako Máňa můžou pustit do hledání svých silných stránek.