Matylda a Růžovej vlk - Šrámková, Jana (Labyrint, 2023)
Komiks o holčičce Matyldě a jejím kamarádovi Růžákovi. Kompletní vydání příběhů vycházejících v časopise Raketa, doplněné o bonusový speciál. Matylda je normální holka, jen má místo psa vlka. Růžovýho. Vlk mluví, bydlí na hausbótu a vážně miluje chlebíčky. Společně si užijí spoustu legrace, akce, ale i lenošení. Čeká je přepadení piráty, setkání s polární vlčicí, výlet na filmový festival i do městské kanalizace. Podá Růžák důkaz existence UFO? A bude Matylda někdy spokojená?