Maminka je špionka - McNab, Andy (Grada Publishing, 2024)
Když k nim na týden přijela Lucie se svým tátou, Oliver nemohl uvěřit svému neštěstí. Připravil se na to, že bude muset sdílet televizní ovladač a možná nějaké svoje hračky, ale rozhodně nebyl připravený na Lucii. Lucie miluje špiony a je přesvědčená, že Oliverova máma je špionka.