Nejlepší ségry. Velké stěhování do malého domu - Jacobson, Jennifer Richard (Grada Publishing, 2024)
Vtipný příběh o trampotách dvou sester a jednoho velkého psa.Terezka a Týna se právě přestěhovaly s rodiči do jiného města. Holky čeká nástup do nové školy a hledání nových kamarádů. Jenže Týně se moc stýská po Benovi, babiččině německé doze. A babička už se navíc nemůže o pejska dál starat. Dokážou ségry vymyslet plán, aby jim byl Ben už pořád nablízku?