Bez hranic - Horst, Jorn Lier (KNIHA ZLIN, 2024)
Po vraždě australské batůžkářky ve Španělsku vznikne na internetu fórum, jehož členové začnou po pachateli pátrat na vlastní pěst. Patří k nim i mladá Norka, která se zabývá analýzou fotografií. Ve chvíli, kdy natrefí na cosi překvapivého, se ale odmlčí. Zakladatelka fóra se obrátí na norskou policii, protože se obává o dívčin život. Její podnět dostává na stůl Wisting. Vyšetřování se věnuje zprvu vlažně, k ráznému jednání ho přiměje až nález zmrzlého ženského těla.