Dvě tváře lásky - Hamáková, Marie (Fortuna Libri Publishing, 2024)
Matylda je mladá, nekonfliktní a důvěřivá dívka. Jana, matka jejího přítele, je ve všech směrech dokonalá, ale také majetnická a povýšená. Jakub je vzorný partner i syn. Miluje obě, matku obdivuje a s Matyldou ho pojí nespoutaná vášeň. Ale bude si muset vybrat. Jeho matka si totiž vedle něj představuje zcela jinou nevěstu a udělá cokoli, aby od něj Matyldu odvedla. Dokáže Matylda čelit lžím a nástrahám, které pro ni nastávající tchyně připraví?