Inspektorka Lottie Parkerová 10: Hrob na kopci - Gibney, Patricia (Euromedia Group, 2024)
Když je Isabel Gallagherová nalezena mrtvá na podlaze pokojíčku své dcerky, je to pro inspektorku Lottie Parkerovou mimořádně náročný případ. Mladá žena měla roztržené pyžamo, podříznuté hrdlo a v ruce břitvu. Ještě téhož dne se začne pohřešovat mladá matka Joyce Breslinová a její čtyřletý syn Evan, který zmizel ze školky. Poté co je v jejich domě nalezena zakrvácená břitva, Lottie má jistotu, že tyto události spolu souvisí. Lottie, která se zoufale snaží najít malého Evana, pátrá i v minulosti obou mladých matek, a když zjistí, že se obě ženy tajně scházely, ví, že musí přijít na to, co se tady děje, a hlavně zabránit smrti dalšího nevinného.