Pán hory - De la Motte, Anders (Kalibr, 2024)
Inspektorka Leonore Askerová z policejního oddělení v Malmö s kolegy moc nevychází. Místo aby se mohla zúčastnit právě probíhajícího vyšetřování zmizení mladé Smilly Holstové, odsunuli ji do Oddělení ztracených duší, kde se řeší staré případy, které nikdo nechce. Leo je však odhodlaná to nevzdat. Stejně jako ten, kdo stojí za Smilliným únosem. Leo ho touží chytit. A on prahne po další trofeji...