Odešla do tmy - Douglas, Claire (KNIHA ZLIN, 2024)
Jedné letní noci roku 1994 v ospalém přímořském městečku beze stopy zmizela šestnáctiletá Flora Powellová. O pětadvacet let později Flořina sestra Heather nakráčí do cizího domu, kde chladnokrevně zavraždí dva lidi. Případ se dostane až na stůl novinářky Jess, pro kterou je nadmíru osobní - sestry Powellovy totiž kdysi byly její nejlepší kamarádky. Povede se Jess najít klíč k oběma záhadám? A co když přitom odhalí další tajemství městečka, která nikdy neměla vyplavat na povrch?