Někdo to rád skotské : čtvrtý díl série Skandální Skotové - Enoch, Suzanne (Baronet, 2020)
Když po něm střelí bláznivá holka v kalhotách, Munro "Medvěd" MacLawry neví, co na něj udělalo větší dojem - dívčina skvělá muška nebo její neodolatelně svůdné křivky. Catriona MacCollová uprchla s nevlastní sestrou na Skotskou vysočinu, aby unikla nechtěnému sňatku, a ani za mák nestojí o něj, ani o žádného jiného muže. Ale on přece nemůže tu divokou kočku s ohnivými vlasy a ostrým jazykem opustit, když už ji našel - a když je jako stvořená pro jeho náruč