Kouzelná Paříž.. - Raisin, Rebecca (Cosmopolis, 2023)
Milá a plachá majitelka anglického knihkupectví dostává možnost, po jaké odjakživa toužila. Její kamarádka potřebuje naléhavě opustit Paříž, Sarah zase pokaždé toužila právě po tomto městě. A tak si vymění knihkupectví. Plachá majitelka knihkupectví Sarah Smithová dostala jedinečnou příležitost. Její kamarádka z Paříže jí nabídla, aby si spolu na půl roku vyměnily obchody! Není divu, že s tím Sarah okamžitě souhlasila - vždyť kdo by odmítl výlet do města lásky? Sarah je přesvědčená, že ji čeká životní dobrodružství. Nakladatelská anotace