Katharine Hepburnová : zářivá hvězda Hollywoodu - Baldini, Laura, 1970- (Ikar, 2024)
Romanticky beletrizovaný životní příběh hvězdné hollywoodské herečky. Katharine Hepburnová po prvních úspěších na divadle nezadržitelně stoupá k největší hollywoodské legendě všech dob. Za živou, veselou fasádou Kate se však skrývá hluboký smutek ženy, kterou téměř zničí dramatická láska k Spenceru Tracymu. Musí se proto nejdřív postavit stínům minulosti, aby konečně našla roli svého života. Nakladatelská anotace. Kráceno