Chraň mě před zlými muži - Lelchuk, S. A. (Saul) (Kalibr, 2020)
Nikki Griffinová není typické soukromé očko. V kanceláři nad svým knihkupectvím, kde se opájí knihami i útěchou, kterou jí poskytují, se věnuje pátrání po jistých mužích. Po nebezpečných mužích. Po mužích, kteří ubližují ženám, jež jak se oni muži dušují hluboce milují. Nikki jim s potěšením uštědřuje lekce, aby je také nechala pocítit násilí a bezmoc a aby se ujistila, že jejich oběti už před nimi navždy budou v bezpečí