Zimní sestra - Collins, Megan, 1984- (Dobrovský s.r.o., 2020)
Před šestnácti lety se Sylviina sestra Persefona nevrátila domů. Vyšla si pozdě večer s přítelem, s nímž měla zakázáno se stýkat. Persefona byla tři dny pohřešovaná, než našli její tělo - a její vražda zůstává i po letech nevyřešená. V současné době se Sylvie vrací domů, aby pečovala o svoji odcizenou matku Annie, která podstupuje léčbu rakoviny. Annie, náchylná na nevysvětlitelné "nešťastné dny" i před smrtí své dcery, v letech po její ztrátě úplně zpřetrhala dříve pevné pouto se Sylvií, takže opětovné shledání nebylo vůbec příjemné. A co je horší, Persefonin bývalý přítel Ben nyní pracuje jako ošetřovatel v onkologickém centru, kde se Annie léčí. Sylvie byla vždycky přesvědčená, že Ben je za vraždu její sestry zodpovědný - ale sama si ohledně té noci nese svou vlastní vinu. Vinu, která ji zadržuje v minulosti, zatímco svět kolem ní se točí dál. Při řešení komplikovaného vztahu se svou matkou Sylvie začíná odhalovat tajemství, která plní jejich dům - a to, co se skutečně stalo tu noc, kdy Persefona zemřela