Obřad - Mola, Carmen (Thrill, 2023)
Thriller z pera trojice španělských autorů, kteří se skrývají pod ženským pseudonymem, uvádí na scénu inspektorku Blancovou. Za třetí knihu z této série získali prestižní Premio Planeta. Temná rituální vražda po sedmi letech opět otřásla celým Madridem. Obětí trýznivého zločinu se stala další mladá žena, která měla těsně před svatbou. Tehdejší pachatel byl dopaden a dosud si odpykává trest, takže existují jen dvě možnosti: buď má následovníka, anebo je uvězněn nevinný. Ve strachem svíraném městě čeká inspektorku Elenu Blancovou největší výzva její kariéry. Nakladatelská anotace. Kráceno