Jsi na řadě - Seddon, Holly (Domino, 2022)
Napínavý psychothriller, ve kterém hlavní hrdinka pátrá, proč je uvedena na seznamu osob, které mají zemřít. Když Mariannina manžela srazilo auto, její svět se zhroutil. Snaží se vyrovnat s jeho smrtí a nostalgicky si prohlíží soubory v jeho notebooku. Přitom zjistí, že její zásadový muž chodil na darknet, kde Marianne objeví své jméno na seznamu osob, které mají být zabity. Proč se na něm ocitla? Chtěl ji manžel chránit, nebo si naopak objednal její vraždu? A pak je tu nájemný vrah Sam - má hodně co ztratit a udělá všechno pro to, aby se to nestalo. Nakladatelská anotace. Kráceno