Vražedná naděje - Dranfield, Wendy (Kniha Zlin, 2024)
Detektivní román z řady s policistkou Madison Harperovou a soukromým detektivem Natem Monroem z městečka Lost Creek. Na Den díkůvzdání je nalezena mrtvá pečovatelka a Nat vyšetřuje odložený případ. Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž bez známek života nalezena Terri Summersová, pečovatelka z místního domova pro seniory. Byla to laskavá žena, která si žila svůj život a do ničeho se nepletla, tak proč by jí někdo ubližoval? Madison má pramálo vodítek a náhlé úmrtí v policejním týmu do vyšetřování vnese ještě větší zmatek. Plné ruce práce má i Nate Monroe. Rozhodl se totiž prozkoumat odložený případ, jehož stín se nad Lost Creek vznáší už šest let - zmizení manželky a vnuka Vince Radera, majitele místního bistra. Podaří se Nateovi vyřešit záhadu a najít odpovědi, po kterých Vince tak dlouho prahne? Nakladatelská anotace. Kráceno