Zkouška ohněm - Center, Katherine, 1972- (Motto, 2024)
Romantická komedie o hasičce, která nevěří v lásku, ale poté, co se přestěhuje do přímořského městečka v Nové Anglii, svůj postoj možná přehodnotí. Cassie dokáže zkrotit plameny přinejmenším stejně dobře jako její kolegové z texaského hasičského sboru. Když se ale musí přestěhovat do Bostonu za nemocnou matkou, které se deset let vyhýbala, čekají na ni úplně jiné poměry. Místní hasiči o holku v uniformě nestojí. Výjimkou je snad jen zelenáč, který nastoupí zároveň s ní. Do té doby se držela zásady „s hasiči nerandím“, ale teď čelí poprvé v životě požáru, který jen tak neuhasí. Nakladatelská anotace